Dale of Merchants -julkistus

8.5.2018

Dale of Merchants -pelisarja saa jälleen jatkoa! Dale of Merchants Collection sisältää 6+ tuoretta eläinväkipakkaa, uusia tapoja pelata ja säilytysratkaisun sekä kaikille sarjan aiemmille että tuleville osille. Peli on määrä joukkorahoittaa Kickstarter-sivulla myöhemmin tänä vuonna.

Dale of Merchants Collection on itsenäinen lisäys pelisarjaan ja on sarjan edellisten osien tapaan yhdistettävissä kaikkien aiempien Dale of Merchants -pelien kanssa. Mukana tulee täysin uutta sisältöä, joka on suunnattu pelisarjan faneille. Pelin laatikko on tarpeeksi iso, jotta voit säilöä kaikkien Dale of Merchants -pelien sisällöt sen sisässä.

Ennennäkemättömänä lisäyksenä sarjaan ovat eläinväkihahmot. Jokainen pelaaja voi halutessasi aloittaa pelin yhden eläinväkikortin kanssa, joka antaa sen haltijalle uniikin ja voimakkaan kyvyn. Dale of Merchants Collection sisältää tusinoittain näitä eläinväkikortteja, joilla voit lisätä syvyyttä ja vaihtelua pelikokemukseesi.

Voit lukea lisää pelistä sen omalta sivulta. Kerromme lisätietoja pelistä ja sen joukkorahoituksesta myöhemmin kotisivuillamme, Twitterissä sekä BoardGameGeek-sivustolla. Tilaa uutiskirjeemme alta pysyäksesi ajantasalla kaikista Dale of Merchants -uutisista.

Sähköpostiuutiskirje


Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla uusista julkaisuistamme. Uutiskirjeet ovat englanninkielisiä.