Lands of Galzyr – UKK

Usein kysytyt kysymykset

Löydät tältä sivulta kaikki usein kysytyt kysymykset koskien Lands of Galzyr -peliä. Yksittäisiä kortteja koskevat kysymykset saattavat sisältää spoilereita ja ovat siten piilotettuina nappien alla.

Eikö kysymykseesi löydy vastausta? Kysy meiltä Discord-palvelimellamme, lähetä meille sähköpostia tai kirjoita viesti BoardGameGeek-sivustolle ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.


Yleiset kysymykset

Onko Hezembin pohjoispuolella oleva tie yhteydessä kaupunkiin?

Kyllä. Teemallisesti lossi yhdistää kaupungin ja joen toisella puolella olevan alueen.

Kortteihin liittyvät kysymykset

[CRD]026 - Näytä kysymykset

Jos muutan Convince-testin Gamble-testiksi, onko minun pakko käyttää Dice Set -kortin Gamble-efektiä?

Ei. Verbilaatikot vaaleanruskealla taustalla ovat vapaaehtoisia. Huomioithan, että jos muutat testin, et voi käyttää muiden korttien Convince-efektejä.

[CRD]053 - Näytä kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minulla on jo Wounded-status ja saisin uuden jonkun efektin estäessä sen (esimerkiksi Marlina [CRD]149 tai Fashionable Tunic [CRD]100)?

Pidät vanhan statuksesi ja sen ajastimen ennallaan. Korttiefekti on kirjoitettu samaan muotoon kuin sääntö identtisten statuksien saamisesta. Täten korttiefekti yliajaa ohjekirjan tapahtuen ensin.

Voinko maksaa 2 kultaa [GLD] useamman kerran settlementissä nopeuttaakseni Wounded-statustani useamman kerran?

Kyllä. Korttiefektien käyttöä on rajoitettu vain scenejen aikana ja korteissa itsessään.

[CRD]056 - Näytä kysymykset

Freezing-status laskee käytettävissäni olevien noppien määrää kahdella. Vaikuttaako tämä noppien uudelleenheittoefekteihin?

Ei. Freezing-status vaikuttaa alentavasti vain käytettävissäsi olevien noppien määrään, ei siihen miten manipuloit niitä muilla efekteillä.

[CRD]060, [CRD]061 - Näytä kysymykset

Jos minulla on Inner Peace tai Inner Fire -status ja muutan testattavan kyvyn (esimerkiksi Power of Mind [CRD_KER]000) ja siten joudun heittämään statukseni pois, saanko silti 1[SCC]?

Kyllä. Voit käyttää korttiefektejä ennen tai jälkeen noppien heiton tai uudelleenheiton. Täten jos voit käyttää useampaa efektiä samasta kortista testin aikana, sinä valitset niiden käyttöjärjestyksen.

[CRD]112, [CRD]113, [CRD]114, [CRD]139 - Näytä kysymykset

Jokainen Kharimia's Vacation -tehtäväkortti listaa tietyt ruudut laudalta. Jos liikun suoraan kahden kaukana olevan välillä (esimerkiksi sataman kautta), täytyykö minun hylätä (abandon) tehtäväkortti ja palauttaa Kharimia [CRD]280 kirjastoon [LBR]?

Ei. Kharimia [CRD]280 pysyy kanssasi niin kauan kuin seikkailijanappulasi siirtyy merkitystä ruudusta toiseen.

Täytyykö minun hylätä (abandon) tehtäväkortti ja palauttaa Kharimiaa [CRD]280 kirjastoon [LBR] tallentamisen [SV] aikana?

Ei. Jos et halua hylätä (abandon) tehtäväkorttia ja palauttaa Kharimiaa [CRD]280 kirjastoon [LBR] seuraavan pelin alussa, sinun tulee aloittaa jostakin tehtäväkorttiin merkitystä lokaatiosta.

[CRD]276 - Näytä kysymykset

Jos matkustan Underground tunnels -kortilla samaan aikaan, kun minulla on Exhausted-kortti, enkä liiku lainkaan, saanko heittää Exhausted-kortin pois?

Kyllä. Exhausted-kortissa lukee, että sen saa heittää pois, jos ei liiku (move) lainkaan. Underground Tunnels -kortilla voi matkustaa (transport) kukkulalta toiselle liikkumisen sijaan.