Dale of Merchants – Turnaussäännöt

Viralliset turnauksissa käytettävät säännöt (versio 0.1)

Nämä säännöt koskevat vain varsinaisten pelien pelaamista. Turnaustyyppi on ainakin toistaiseksi täysin turnauksen järjestävän tahon valittavissa. Suosittelemme, ettei kukaan putoaisi pois ensimmäisestä häviöstä.

Turnauksen alkuvalmistelut ovat helpoiten toteutettavissa arvontakorttipakan avulla. Tässä pakassa on kortti jokaista turnauksessa mukana olevaa pakkaa kohden. Alempana sanastossa lisätietoa (arvontakortti).

Turnaussäännöt

Alkuvalmistelut


Alla kohdat, jotka poikkeavat alkuvalmisteluissa perinteisistä säännöistä. Noudata pelin mukana tulevia sääntöjä niiltä osin, kun niitä ei ole muutettu. Säännöt ovat ladattavissa pelien omilta sivuilta (Dale of Merchants, Dale of Merchants 2).

 1. Arvo pelaajien vuorojärjestys esimerkiksi korttien tai pelien mukana tulevien noppien avulla.
 2. Kieltokierros (Bans)
  • Jokainen pelaaja valitsee vuorojärjestyksessä yhden pakan ja poistaa sen pelistä.
  • Jos turnauksessa ei ole saatavilla riittävästi pakkoja kieltokierrokseen, ohita tämä vaihe ja siirry suoraan valintakierrokseen.
 3. Valintakierros (Picks)
  • Jokainen pelaaja valitsee vuorojärjestyksessä yhden pakan mukaan peliin.
  • Lopuksi arvotaan jäljellä olevista pakoista yksi mukaan.
 4. Jaetaan pelaajille pankista kolikoita alla olevien määrien mukaisesti.
  • 1. pelaajalle 0 kolikkoa
  • 2. pelaajalle 1 kolikko
  • 3. pelaajalle 2 kolikkoa
  • 4. pelaajalle 3 kolikkoa

Turnaussäännöt

Pelaaminen


Pelissä ei ole erityissääntöjä. Katso alta sanastosta lisätietoa (kolikko).

Sanasto

Säännöissä käytetty terminologia


Arvontakortti

Arvontakortit jokaiseen tähän mennessä julkaistuun eläinväkipakkaan tulevat Dale of Merchants Collection -pelin mukana. Jos sinulla ei ole näitä, voit käyttää korvikkeena esimerkiksi yhtä 1-arvoista korttia jokaisesta eläinväkipakasta.

Kolikko

Kolikot tulevat Dale of Merchants Collection -pelin mukana. Voit tarvittaessa käyttää mitä vain pelimerkkejä korvikkeena. Kolikoita voi käyttää esimerkiksi ostamiseen sekä spend- ja finish-toimintoon. Yksi kolikko on yhden arvoinen. Kolikot säästyvät kierrokselta toiselle, kunnes pelaaja käyttää, eikä niitä saa lisää ilman efektiä, joka antaa niitä. Dale of Merchants ja Dale of Merchants 2 -pelien pakoilla pelattaessa pelaajat eivät voi saada pelin aikana lisää kolikoita.

Pakka

Jokainen eläinväkipakka koostuu 15 kortista. Voit käyttää turnauksen pakkavalikoimassa mitä tahansa pakkoja. Suosittelemme käyttämään pakkoja vähintään kahdesta eri pelistä.

Palkinnot

Järjestäminen ja sponsorointi


Suosittelemme jotakin pientä palkintoa jokaiselle turnaukseen osallistujalle ja jotakin hiukan isompaa tuotetta tai lahjakorttia voittajalle. Palkinnot ovat oletuksena turnauksen järjestäjän vastuulla, mutta Snowdale Design saattaa myös osallistua turnauksien sponsorointiin. Ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@snowdaledesign.fi.