Tietoa yrityksestä

Kotimainen lautapelijulkaisija

Snowdale Design on Porissa sijaitseva lautapelistudio, jonka tavoitteena on tuoda iloa pelipöytiin ympäri maailman. Työllistämme ydintiimimme lisäksi yksilöitä maailman eri kolkista luodessamme uusia pelejä. Löydät tiimit eri pelien takaa jokaisen pelin omalta sivulta ja kaikenkattavan listan tekijöistä peliemme ohjekirjoista.

Suunnittelemme, kehitämme ja julkaisemme omat pelimme. Joukkorahoitus ja tukijoidemme luottamus mahdollistavat peliemme ensimmäiset painokset.

Julkaisemme pelimme itse englanniksi. Teemme kansainvälistä yhteistyötä yhteistyökumppanien kanssa, jotka kääntävät ja julkaisevat pelejämme muille kielille.

Yrityksen nimi: Snowdale Design Oy
Y-tunnus: 2970590-1

Tiimimme


Sami Laakso

PerustajaLuova johtajaKuvittaja

Ville Kesänen

MyyntiAsiakaspalvelu

Ville Reinikainen

KirjoittajaEditori

Jesús Delgado

FreelancerKuvittaja

Jordan Lee MacCarthy

FreelancerKirjoittaja

Pelimme


Sekä pelaajat että kriitikot pitävät peleistämme muun muassa niiden eleganttien sääntöjen ja hurmaavan kuvituksen ansiosta. Tavoitteenamme on luoda innovatiivisia pelejä vieden olemassa olevia pelityyppejä uusille vesille. Tarvittaessa voimme luoda jopa kokonaan uuden kategorian.

Tämän lisäksi meillä on periaatteita, jotka voit nähdä peleissämme:

  • Temaattisuus: Luomme peleistämme immersiivisiä ja muistettavia liittämällä pelin säännöt vahvaan teemaan.
  • Rohkeus: Haastamme itsemme ja alan normit luodaksemme uusia ja uniikkeja kokemuksia.
  • Hiottu: Olemme ylpeitä peliemme laadusta, kattavasta pelitestauksesta, komponenttilaadusta sekä huolellisesta kehitysprosessista.
  • Saavutettavuus: Tavoitteenamme on tehdä peleistämme kaikille helposti lähestyttäviä intuitiivisten ja omaksuttavien sääntöjen, nopean pelinaloituksen ja huolellisen sekä värisokeillekin sopivan graafisen suunnittelun avulla.
  • Huomioonottavuus: Toivomme, että kaikki voisivat luoda mieleenpainuvia kokemuksia ja positiivisia muistoja peliemme parissa. Emme julkaise sisältöä, joka on saatavilla vain rajatun ajan.
  • Kestävyys: Pelimme on suunniteltu pelattavaksi lukuisia kertoja korkean uudellenpeluuarvon, korkealaatuisten komponenttien ja vaivattomien aloitussääntöjen ansiosta.

Kaikki pelimme tapahtuvat eläinten maailmassa, Daimyriassa. Laajennamme Daimyriaa jokaisen uuden julkaisumme myötä. Pelimme voivat tapahtua eri paikassa tai jopa eri ajanjaksolla.

Selaa kaikkia pelejämme

Luova prosessimme


Muiden asioiden lisäksi lautapelit ovat taidetta. Pelimme sisältävät valtavan määrän kuvittajiemme ja kirjoittajiemme rakkaudella luomaa viehättävää kuvitusta ja tarinoita. Emme käytä generatiivista tekoälyä peliemme luomisessa.

Oma maailmamme ja sen uskomattoman laaja sekä monipuolinen luonto toimii Daimyrian ja sen eläinväen inspiraation lähteenä. Lajit ympäri maailmaa uniikkeine ja tunnusomaisine ominaisuuksineen ovat yksi pelimme määrittävistä tekijöistä.

Snowdale Design logo