Dale of Merchants Collection

Säilytysratkaisu lisäsisällöllä sarjan faneille


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 60 minuuttia

Dale of Merchants Collection on itsenäinen peli, joka on suunnattu Dale of Merchants -sarjan faneille. Peli tarjoaa uusien eläinväkipakkojen lisäksi eläinväkihahmot, jotka antavat peliin lisätoimintoja. Pelin laatikko on aiempaa suurempi ja siihen mahtuu kaikki sarjan nykyisten ja tulevien pelien sisältö.

Lue lisää Ennakkotilaa peli

Dawn of Peacemakers

Tarinavetoinen lautapelielämys


Ikäsuositus 14+
1 - 4 pelaajaa
60 - 120 minuuttia

Dawn of Peacemakers on alati muuttuva lautapeli jatkuvalla kampanjalla. Pelaajat astuvat seikkailijoiden saappaisiin sotatantereella. Sinun on luotettava tiimitovereihisi ja tehtävä yhteistyötä heidän kanssaan, jos haluat saattaa sodan rauhanomaiseen päätökseen.

Lue lisää Osta peli

Systematic Eurasian Beavers

Lisäosapakka Dale of Merchants -pelisarjaan


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Systemaattiset Euroopanmajavat on uusi eläinväkipakka, jonka voit yhdistää minkä tahansa Dale of Merchants -pelisarjan pelin kanssa. Kasvata valikoimaasi lisäämällä mainiot majavat eläinväkipakkojen kokoelmaasi.

Lue lisää Osta lisäosa

Dale of Merchants 2

Lisää pakkoja, lisää vaihtelua, lisää hupia!


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Dale of Merchants 2 on itsenäinen korttipeli. Se sisältää 6 täysin uutta pakkaa ja sitä voi pelata yksinään tai yhdistää alkuperäisen Dale of Merchants -pelin kanssa. Erilaisten pakkayhdistelmien määrä nousee huimasti, jos omistat molemmat pelit.

Lue lisää Osta peli

Dale of Merchants

Monipuolinen korttipeli kauniilla kuvituksella


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Dale of Merchants -pelissä pelaajat ovat myyjiä, jotka kilpailevat pääsystä maineikkaaseen kauppiaiden kiltaan. Vain yksi voi voittaa, eikä muille suoda sisäänpääsyä. Sukella Daimyrian maailmaan ja tutustu värikkääseen eläinväen kirjoon!

Lue lisää Osta peli