Lands of Galzyr

Tarinarikasta seikkailua avoimessa pelimaailmassa


Ikäsuositus 14+
1 - 4 pelaajaa
60 - 120 minuuttia

Lands of Galzyr on seikkailulautapeli, jossa pelaajat tutustuvat avoimeen ja tarinarikkaaseen Galzyriin, tarttuvat haastaviin toimeksiantoihin ja yrittävät kasvattaa mainettaan ovelina ja kyvykkäinä seikkailijoina. Pelimaailma on elävä ja pysyvä, eli pelaajien teoilla on kauaskantoisia vaikutuksia. Tehdyt valinnat eivät vaikuta vain käynnissäolevaan peliin, vaan myös tuleviin peleihin.

Lue lisää Tilaa uutiskirje

Dale of Merchants Collection

Säilytysratkaisu lisäsisällöllä sarjan faneille


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 60 minuuttia
Ennakkotilaukset lähetetään pelien saavuttua varastoomme.
Arvioitu saapuminen varastoon: Syyskuu 2019.

Dale of Merchants Collection on itsenäinen peli, joka on suunnattu Dale of Merchants -sarjan faneille. Peli tarjoaa uusien eläinväkipakkojen lisäksi eläinväkihahmot, jotka antavat peliin lisätoimintoja. Pelin laatikko on aiempaa suurempi ja siihen mahtuu kaikki sarjan nykyisten ja tulevien pelien sisältö.

Lue lisää Lisää koriin49,95 € 44,95 €

Dawn of Peacemakers

Tarinavetoinen lautapelielämys


Ikäsuositus 14+
1 - 4 pelaajaa
60 - 120 minuuttia
Pelin mukana tulee kokonainen setti miniatyyrejä. Erikseen myytävä paketti on tarkoitettu niille, jotka haluavat miniatyyrit ilman peliä.

Dawn of Peacemakers on alati muuttuva lautapeli jatkuvalla kampanjalla. Pelaajat astuvat seikkailijoiden saappaisiin sotatantereella. Sinun on luotettava tiimitovereihisi ja tehtävä yhteistyötä heidän kanssaan, jos haluat saattaa sodan rauhanomaiseen päätökseen.

Lue lisää Lisää koriin79,95 €

Systematic Eurasian Beavers

Lisäosapakka Dale of Merchants -pelisarjaan


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Systemaattiset Euroopanmajavat on uusi eläinväkipakka, jonka voit yhdistää minkä tahansa Dale of Merchants -pelisarjan pelin kanssa. Kasvata valikoimaasi lisäämällä mainiot majavat eläinväkipakkojen kokoelmaasi.

Lue lisää Lisää koriin4,95 €

Dale of Merchants 2

Lisää pakkoja, lisää vaihtelua, lisää hupia!


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Dale of Merchants 2 on itsenäinen korttipeli. Se sisältää 6 täysin uutta pakkaa ja sitä voi pelata yksinään tai yhdistää alkuperäisen Dale of Merchants -pelin kanssa. Erilaisten pakkayhdistelmien määrä nousee huimasti, jos omistat molemmat pelit.

Lue lisää Lisää koriin19,95 €

Dale of Merchants

Monipuolinen korttipeli kauniilla kuvituksella


Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Dale of Merchants -pelissä pelaajat ovat myyjiä, jotka kilpailevat pääsystä maineikkaaseen kauppiaiden kiltaan. Vain yksi voi voittaa, eikä muille suoda sisäänpääsyä. Sukella Daimyrian maailmaan ja tutustu värikkääseen eläinväen kirjoon!

Lue lisää Lisää koriin19,95 €