Yhteisö

Liity keskusteluun

Tervetuloa nettiyhteisöömme! Täällä voit kysyä kysymyksiä, jakaa tekemääsi sisältöä tai vain viettää aikaa yhtä erinomaisen lautapelimaun omaavien ihmisten kanssa!

Discord-palvelin (englanninkielinen)

Yhteisöchatti


Discord on online-palvelu puhe- ja tekstipohjaista viestintää varten. Palvelu on käytettävissä sekä nettiselaimen että mobiili- ja työpöytäsovelluksen kautta. Meillä on oma käytössämme oma kaikille avoin Discord-palvelimemme, jossa kiinnostuneet voivat keskustella kaikesta peleihimme liittyvistä asioista. Myös muu keskustelu, kuten muihin peleihin liittyvä, on enemmän kuin tervetullutta. Tervetuloa keskustelemaan hyvässä hengessä ystävällisen porukan kanssa!

Liity Discord-palvelimellemme

BoardGameGeek (englanninkielinen)

Foorumeita, videoita, fanien tekemää sisältöä ja muuta


BoardGameGeek on lautapeleihin erikoistunut sivusto, joka ylläpitää kaikennäköistä virallista ja fanien tekemää sisältöä. Kaikilla peleillämme on oma sivunsa, joilta löytää valokuvia, videoita, keskusteluja, arvosteluja, vaihtoehtoisia sääntöjä ja monenlaista muuta sisältöä.

Twitter

Seuraa ja keskustele meidän kanssamme


Löydät Sami myös Twitteristä @SnowdaleDesign. Olet tervetullut lisäämään hänet siellä keskusteluusi, valokuviin ja muuhun.