Lands of Galzyr

Tarinarikasta seikkailua avoimessa pelimaailmassa

Yleistiedot Pelin sisältö Linkit Tekijät

Pelilaatikon sisältö (englanniksi)

  • 400+ korttia
  • 2 korttitelinettä
  • 1 kaksipuolinen pelilauta
  • 4 ihastuttavaa seikkailijafiguuria
  • 4 seikkailijalautaa
  • 48 taitomerkkiä
  • 17 erikoisnoppaa
  • Ja muuta!
Ikäsuositus 14+
1 - 4 pelaajaa
60 - 120 minuuttia

Lands of Galzyr on seikkailulautapeli, jossa pelaajat tutustuvat avoimeen ja tarinarikkaaseen Galzyriin, tarttuvat haastaviin toimeksiantoihin ja yrittävät kasvattaa mainettaan ovelina ja kyvykkäinä seikkailijoina. Pelimaailma on elävä ja pysyvä, eli pelaajien teoilla on kauaskantoisia vaikutuksia. Tehdyt valinnat eivät vaikuta vain käynnissäolevaan peliin, vaan myös tuleviin peleihin.

Lands of Galzyrissa jokainen pelikerta alkaa siitä mihin edellinen loppui näppärän tallennus- ja latausmekanismin ansiosta. Peli tallentaa ja muistaa kaiken tarpeellisen, joten erilliselle kirjanpidolle ei ole tarvetta. Voit pelata peliä niin monta kertaa kuin haluat ja rakentaa oman ainutlaatuisen seikkailusi!

Lands of Galzyr sijoittuu Daimyrian maailmaan, kuten myös Dale of Merchants -pelisarja ja Dawn of Peacemakers. Näiden pelien fanit voivat kohdata tuttuja kasvoja ja eläinväkiä seikkailuillaan.

Alustavan aikataulun mukaan käynnistämme joukkorahoituksen pelille kesällä 2021.

Tiimi Lands of Galzyr-pelin takana


Sami Laakso

PelisuunnitteluKuvitusGraafinen suunnitteluTarinankirjoitus

Täysi imeytyminen toiseen maailmaan on mieleenpainuva tunne. Toivon, että voit kokea juuri tuon tunteen pelatessasi Galzyrin vehreässä maastossa.

Seppo Kuukasjärvi

PelisuunnitteluMaailmanrakennusTarinankirjoitus

Lands of Galzyr on kunnianhimoinen projekti. Yhdistämme siinä seikkailutarinat ja mielekkäät valinnat. Pelaajien valinnoilla on kauaskantoisia seurauksia pelimaailmassa.

Jesús Delgado

Kuvitus

Rakastan pienten yksityiskohtien piirtämistä kuvituksiini luodakseni rikkaan maailman. Kaikkien näiden pienten palojen herättämisen henkiin jätän pelaajan tehtäväksi.

Ville Reinikainen

Tarinankirjoitus

Lands of Galzyr on moninkertaisesti suurempi kuin mikään aikaisempi projektimme. Voikin sanoa, että elävän maailman luominen on ollut seikkailu jo itsessään.

Aro Laaksonen

Tarinankirjoitus

Tarinankerronnan luoma vaikutus peliin kiehtoo minua. Päämääränäni on tuoda hahmot eloon ja lisätä niihin sekä pelin maailmaan persoonallisuutta ja hiukan huumoria.

Calvin Wong Tze Loon 黃子倫

Tarinankirjoitus

Olen kirjoittanut tarinoita ja pelannut pelejä koko elämäni. Rakastan kyberpunkkia, söpöjä eläimiä, avaruusaluksia ja söpöjen kyberpunkeläinten lentämiä avaruusaluksia.

Sähköpostiuutiskirje


Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla uusista julkaisuistamme. Uutiskirjeet ovat englanninkielisiä.