Dale of Merchants

Monipuolinen korttipeli kauniilla kuvituksella

Lisää koriin19,95 €
Ikäsuositus 10+
2 - 4 pelaajaa
20 - 40 minuuttia

Dale of Merchants -pelissä pelaajat ovat myyjiä, jotka kilpailevat pääsystä maineikkaaseen kauppiaiden kiltaan. Vain yksi voi voittaa, eikä muille suoda sisäänpääsyä. Sukella Daimyrian maailmaan ja tutustu värikkääseen eläinväen kirjoon!

Pelaajat voivat vaikuttaa pelin tyyliin ottamalla mukaan eri lajien pakkoja oman maun mukaisesti. Haluatko kieroilla varastelevilla pesukarhuilla, taivutella sääntöjä mukautuvilla kameleonteilla vai luoda täyden kaaoksen onnekkailla oseloteilla? Ensimmäisenä uskomattoman kauppiaskojun kasannut pelaaja voittaa.

Dale of Merchants on peli 2 – 4 kymmenen vuotta täyttäneelle pelaajalle ja kestää noin 20 – 40 minuuttia. Mukana on 110 korttia sisältäen lähes 40 uniikkia kuvitusta.

Dale of Merchants 2 tarjoaa entistäkin enemmän vaihtelua. Molemmat pelit ovat itsenäisiä, mutta voidaan yhdistää saumattomasti. Erilaisia komboja on lähes rajattomasti!

Snowdale Design keräsi rahoituksen pelille Kickstarter-joukkorahoitussivulla vuoden 2015 heinäkuussa. Katso lista kaikista tukijoista! Peli julkaistiin marraskuussa 2015 ja on nyt tilattavissa.

Pelisarjan sivulta näet, millä eri kielillä Dale of Merchants on julkaistu.

Sähköpostiuutiskirje


Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla uusista julkaisuistamme. Uutiskirjeet ovat englanninkielisiä.