Dale of Merchants -pelisarja

Raikas lisäys pakanrakennuspelien genreen

Dale of Merchants -pelit


Dale of Merchants

Dale of Merchants 2015

Innovatiivisen pakanrakennuspelisarjan ensimmäinen osa.

Lue lisääLisää koriin19,95 €~ 21,70 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 29,60 CAD
~ 16,80 GBP
~ 32,10 AUD
~ 229,00 SEK
~ 233,30 NOK

Dale of Merchants 2

Dale of Merchants 2 2016

Itsenäinen jatko-osa, joka tuo sarjaan kuusi uutta eläinväkipakkaa.

Lue lisääLisää koriin19,95 €~ 21,70 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 29,60 CAD
~ 16,80 GBP
~ 32,10 AUD
~ 229,00 SEK
~ 233,30 NOK

Dale of Merchants 3

Dale of Merchants 3 2020

Itsenäinen jatko-osa kuuden uuden eläinväkipakan kanssa uusine temppuineen.

Lue lisääLisää koriin19,95 €~ 21,70 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 29,60 CAD
~ 16,80 GBP
~ 32,10 AUD
~ 229,00 SEK
~ 233,30 NOK

Dale of Merchants Collection

Dale of Merchants Collection 2019

Uusia pakkoja, uusia ominaisuuksia ja isompi laatikko pelisarjan sisällön säilytystä varten.

Lue lisääLisää koriin49,95 €~ 54,40 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 74,20 CAD
~ 42,00 GBP
~ 80,30 AUD
~ 573,40 SEK
~ 584,10 NOK

Systematic Eurasian Beavers -lisäosa

Systematic Eurasian Beavers -lisäosa 2016

Yhden pakan minilisäosa, jossa tavataan Systemaattiset Euroopanmajavat.

Lue lisääLisää koriin4,95 €~ 5,40 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 7,40 CAD
~ 4,20 GBP
~ 8,00 AUD
~ 56,80 SEK
~ 57,90 NOK

Kaikki Dale of Merchants -pelisarjan pelit poislukien Majava-lisäosa ovat itsenäisiä tuotteita ja soveltuvat ensiostokseksi. Pelit eivät tarvitse sarjan aikaisempia osia ollakseen pelattavissa. Kaikki sarjan pelit ovat kuitenkin täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Pakkoja ja muita elementtejä voi vapaasti yhdistellä pelien välillä suuremman syvyyden ja vaihtelevuuden saavuttamiseksi.

Oheismateriaali

Paranna pelikokemustasi


Laadukkaat korttisuojat

Laadukkaat korttisuojat

Suojaa korttisi tyylillä! Korttisuojissa on painatus takana ja valon heijastusta vähentävä painatus.

Lue lisääLisää koriin9,95 €~ 10,80 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 14,80 CAD
~ 8,40 GBP
~ 16,00 AUD
~ 114,20 SEK
~ 116,30 NOK

Pelimatto yhdelle pelaajalle

Pelimatto yhdelle pelaajalle

Tee pelaamisesta vieläkin mielekkäämpää. Saatavilla lukuisilla eri eläinvaihtoehdoilla.

Lue lisääLisää koriin9,95 €~ 10,80 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 14,80 CAD
~ 8,40 GBP
~ 16,00 AUD
~ 114,20 SEK
~ 116,30 NOK

Pelimattopussi

Pelimattopussi

Säilytä pelimattosi tässä kätevässä ja kestävässä pussissa.

Lue lisääLisää koriin9,95 €~ 10,80 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 14,80 CAD
~ 8,40 GBP
~ 16,00 AUD
~ 114,20 SEK
~ 116,30 NOK

Päivityspaketti

Päivityspaketti

Tilaa päivitetyt kortit, jos sinulla on ennen vuotta 2019 painettuja Dale of Merchants -pelejä.

Lue lisääLisää koriin0,00 €~ 0,00 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 0,00 CAD
~ 0,00 GBP
~ 0,00 AUD
~ 0,00 SEK
~ 0,00 NOK

Valmiit setit

Säästä, jos haluat paljon lisämateriaalia


Dale of Merchants: Koko pelisarja

Dale of Merchants: Koko pelisarja

Hanki kaikki sarjan pelit alennettuun hintaan.

Lue lisääLisää koriin114,75 € 99,95 €~ 108,90 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 148,40 CAD
~ 84,00 GBP
~ 160,60 AUD
~ 1 147,40 SEK
~ 1 168,70 NOK

Pelimattosetti

Pelimattosetti

Hanki 4 pelimattoa alennettuun hintaan.

Lue lisääLisää koriin49,75 € 39,95 €~ 43,50 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 59,30 CAD
~ 33,60 GBP
~ 64,20 AUD
~ 458,60 SEK
~ 467,10 NOK

Mysteeripelimattosetti

Mysteeripelimattosetti

Säästä vielä enemmän, jos et välitä, mitkä eläinmatot saat.

Lue lisääLisää koriin49,75 € 34,95 €~ 38,10 USDValuuttakurssit ovat arvioita. Tarkka summa määräytyy käyttämäsi maksupalvelun mukaan.
~ 51,90 CAD
~ 29,40 GBP
~ 56,20 AUD
~ 401,20 SEK
~ 408,70 NOK

Vieraile verkkokaupassamme

Esittely

Mistä Dale of Merchants -pelisarjassa on kyse?


Dale of Merchants on Snowdale Designin kehittämä pakanrakennuspelisarja. Pelit sijoittuvat Daimyriaan, eläinväkien maailmaan. Muita samaan maailmaan sijoittuvia pelejä ovat Dawn of Peacemakers ja Lands of Galzyr.

Pakanrakennuspelit ovat tietynlaisia korttipelejä, joissa pelaajan pakan rakentaminen tapahtuu pääosin pelin aikana ja on oleellinen osa peliä. Dale of Merchants on raikas lisäys pakanrakennuspelien genreen ja rikkoo rohkeasti normeja tarjotakseen ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan kokemuksen kilpailuhenkisten korttipelien ystäville.

Eläinväkipakat ovat keskeinen komponentti pelisarjassa. Jokainen pakka on teemoitettu yhden eläinväen ympärille ja sisältää useita monikäyttöisiä kortteja, jotka kuvastavat kyseisen eläinväen tyypillisiä ominaisuuksia. Jokainen sarjan peli sisältää ainutlaatuisen valikoiman eläinväkipakkoja.

Pelaajille jaetaan pelin alussa peruskortit valituista eläinväkipakoista.

Pelaajat valitsevat haluamansa eläinväkipakat jokaista pelikertaa varten. Koska jokainen pakka on uniikki ja keskittyy erilaisiin pelimekaanisiin puoliin, voivat pelaajat pakkojen valinnalla räätälöidä pelikerran mieleisekseen. Esimerkiksi pelaajien välisen vuorovaikutuksen määrää voi lisätä ottamalla peliin mukaan pakkoja, jotka sallivat toisten pelaajien korttien varastamisen tai muunlaisen suunnitelmien häirinnän. Tästä johtuen jokainen pelikerta on erilainen edellisiin verrattuna.

Helpottaaksemme pakkojen valintaa, olemme luoneet tämän työkalun, jolla voit valita sopivat pakat peliäsi varten. Samalta sivulta löytyy myös teemoitettuja pakkayhdistelmiä. Dale of Merchants Collection -pelin mukana tulee myös kätevät pakanvalintakortit. Näissä on kaikkien eri pakkojen kuvaukset ja muuta statistiikkaa, joka löytyy myös täältä.

Yleiskatsaus pelin kulkuun

Kuinka Dale of Merchants -peliä pelataan?


Näytä opetusvideo

Pelin perustavoite on koota täysi kauppiaskoju pelaamalla kahdeksan korttipinoa jatkuvasti kasvavilla arvoilla. Ensimmäinen tässä tavoitteessa onnistuva pelaaja julistetaan voittajaksi.

Kun eläinväkipakat on valittu, muodostetaan pelaajien aloituspakat jakamalla jokaisesta eläinväkipakasta yksi peruskortti pelaajaa kohden. Sen jälkeen pelaajapakkoihin lisätään rojukortteja, kunnes jokaisessa pakassa on yhteensä 10 korttia.

Roju on yleensä lähes hyödytöntä. Sitä käytetään lähinnä uusien korttien ostamiseen torilta. Tosin jotkut eläinväet ovat keksineet sille ovelia käyttötarkoituksia.

Loput kortit eläinväkipakoista sekoitetaan yhteen ja ne muodostavat toripakan. Pelaajat voivat vuorollaan ostaa kortteja torilta maksamalla asianmukaisen summan omilla korteillaan. Pelaajat saavat ostamansa kortit käteensä. Kun torilta poistuu kortteja, nostetaan tilalle uusia kortteja toripakasta. Uusimmat tuotteet ovat tavanmukaisesti kovin ylihintaisia!

Torilta voi ostaa uusia kortteja. Kortin hinta on sen vasempaan yläkulmaan merkityn arvon ja korttipaikan yläpuolella näkyvän torilisäyksen yhteenlaskettu summa.

Pelin alussa ja vuoronsa lopuksi pelaajat nostavat pakastaan kortteja, kunnes heillä on kädessään 5 korttia. Käyttämättömiä kortteja ei laiteta poistopinoon vuoron lopuksi, joten kortteja voi säästää parempaa tilaisuutta tai voimakasta yhdistelmää varten. Pelaajilla on useita eri toimintoja, joita he voivat vuorollaan tehdä. He voivat valita minkä vain seuraavista toiminnoista.

  • Ostaa kortin torilta
  • Pelata kortin käyttäen sen tekniikkaefektiä
  • Koota uuden pinon kauppiaskojuunsa
  • Laittaa kortteja poistopinoonsa järjestelläkseen kättään

Näiden jokaisen toiminnon tekeminen lopettaa aktiivisen pelaajan vuoron, ellei korttiefekti anna hänen jatkaa. Monissa tekniikkakorteissa on lisätoimintosymboli (+), joka sallii pelaajan tehdä uuden toiminnon suoritettuaan kyseisen kortin tekniikan. Monilla korteilla on myös passiivisia tai aikaisemmin aloitettuja viivästettyjä efektejä, joita pelaaja voi vuorollaan suorittaa.

Korttiefektit ovat voimakkaita ja niiden taitava hyödyntäminen on oleellista pelin voittamiseksi.

Kun korttia on käytetty toimintoon, laitetaan se pelaajan poistopinoon. Aina, kun pelaajan pakasta loppuvat kortit, sekoitetaan poistopino uudeksi pakaksi. Jotkut korttiefektit sallivat sekä omien että muiden pelaajien pakkojen ja poistopinojen manipuloinnin.

Pinot pelaajien kauppiaskojuissa kootaan kasvavassa järjestyksessä arvojen noustessa yhdestä kahdeksaan. Pinot rakennetaan pelaamalla tietynarvoinen yhdistelmä kortteja samasta eläinväkipakasta. Pinon kokoamiseen käytettyjä kortteja ei voi enää käyttää muihin toimintoihin. Jälleen kerran jotkut korttiefektit voivat sallia näiden sääntöjen taivuttamisen. Kun kuka tahansa pelaaja saa kahdeksannen pinonsa valmiiksi, voittaa hän pelin välittömästi.

Tie voittoon voi vaihdella paljon pelistä peliin, mutta oikean tasapainon löytäminen uusien korttien hankinnan, korttitekniikoiden käyttämisen ja pinojen kokoamisen välillä säilyy oleellisena haasteena. Liian nopea kokoaminen voi jättää pelaajan pakan liian heikoksi viimeisten pinojen tekemiseen ja antaa muille pelaajille mahdollisuuden saavuttaa hänet. Toisaalta pinojen kokoamisen laiminlyönti saattaa päästää muut pelaajat liian pitkälle etumatkalle. Samaan aikaan korttiefektejä tulisi hyödyntää oman pakan tehokkuuden maksimoimiseen tai kilpakumppaneiden suunnitelmien torppaamiseen.

Kunniamaininnat

Palkinnot ja arvostelumenestykset


Pelisarja on saanut lukuisia palkintoja ja kunniamainintoja erinäisiltä arvostelijoilta. Näet osan näistä alla. Klikkaa palkintoa päästäksesi lukemaan tai katsomaan arvostelun.

Pelaajien valinta - Harrastelijapeli finalistiThe Dice Tower - Seal of ExcellenceSir Thecos - Golden Ace of GamesThe Broken Meeple - DistinctionFather Geek - ApprovedVon Guru - Guru Gold AwardZłota Gra KarcianaThe Offline Gamer - Top KickstarterLudiboys - RecommendedGeekdad - Approved

Dale of Merchants eri kielillä

Pelejä on julkaistu lukuisissa eri maissa


Snowdale Design tekee yhteistyötä muiden julkaisijoiden kanssa tuodakseen Dale of Merchantsin muille kielille englannin lisäksi. Alla oleva lista sisältää kaikki saatavilla olevat Dale of Merchants -kieliversiot.

Dale of Merchants

Dale of Merchants 2

Dale of Merchants 3

Dale of Merchants Collection

Dale of Merchants: Majava-lisäosa


Lisätietoa yksittäisistä peleistä voi lukea niiden omilta sivuiltaan. Kaikkia englanninkielisiä tuotteita voi ostaa omasta verkkokaupastamme.

Lue lisää Lue lisää Lue lisää Lue lisää